Емили Тротинетката се отказа от екстремното возене на две гуми и

...
Емили Тротинетката се отказа от екстремното возене на две гуми и
Коментари Харесай

Емили Тротинетката с нова изцепка на АМ Хемус

Емили Тротинетката се отхвърли от рисковото возене на две гуми и безусловно възпламени джапанките си по автомагистрала „ Хемус “.

„ Летящата “ госпожица потегли пешком по аутобана и документира разходката си с видео, което пусна в Инстаграм.

„ Я познайте!... - Къде вървя пешком??? Разбира се, че още веднъж съм на автомагистралата, този път без тротинетка, а пешком със личните си крайници!

Просто постоянно, когато ми се разхожда - обичаното ми място за разходка е на Магистралата! Там е прелестно за разходка, тъй като както вървя бързо, километрите се нижат един след различен и аз незабелязано се озовавам на 10-ия километър на автомагистралата без никакъв проблем! “, написа Емили към видеото. „ Докато вървя по автомагистралата се любувам на забавни гледки към планини ( Стара планина, Витоша и други ) и красиви полета и естествено в далечината зад мен или пред мен се кефя на София!!!

Много хора, които ме задминават с колите ми подсвиркват, поздравяват и снимат! А някои остават изумени, по какъв начин и за какво вървя пешком по автомагистралата! Но пък тук желая да подчертая, че кефа и удоволствието са доста по-големи, когато вървиш пешком по автомагистралата, в сравнение с да пътуваш в кола или рейс! “, прибавя Камикадзето, като акцентира, че по отношение на сигурността върви компактно вдясно на спешната лента на аутобана!

Припомняме, че 10 дни по-рано любителката на рисковите скорости се озова в „ Пирогов “ след конфликт с микробус. Преди месец пък се преби, до момента в който летеше със 100 км/ч по столичното околовръстно шосе.

Летящата Емили разгласи, че продава тротинетката и стартира да кара курсове за мотор. Иска да си купи и пистова машина.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР